Miniriders.com New Site Bugs and Errors

Discussion in 'General Chat' started by motorman, Oct 14, 2012.

Mini Dirt Bikes

Help Support Mini Dirt Bikes:

  1. Oct 14, 2012 #1

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Hey All,

    Well we are finally over but have a few issues.

    Garage will be working by the end of the day
    VBExpierence is currently not working - This will take a bit more time.

    Any other bugs or errors then please post here.

    Nick
     
    Carlts likes this.
  2. Oct 14, 2012 #2

    zwebx

    zwebx

    zwebx

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2012
    Messages:
    3,296
    Likes Received:
    16
    Location:
    Melbourne
    i see that you use a automatic page adjusting width...
    please set larger minimum size as because Translate Advertise Contact Us is under the heading "usercp"
     
  3. Oct 15, 2012 #3

    iiTz CaMMs HD

    iiTz CaMMs HD

    iiTz CaMMs HD

    Well-Known Member

    Joined:
    Aug 1, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maitland NSW
    Yeah, The left hand side add for motovert never works, its the incorrect link to their eBay clearance.
    Its never worked but. lol
     
  4. Oct 15, 2012 #4

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Thanks guys.

    Zwebx, can you post a screen shot as all looks good for me?
     
  5. Oct 15, 2012 #5

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Have also noticed recent threads is not updating. That's a biggy.

    Just be patient, working flat out to sort it.
     
  6. Oct 15, 2012 #6

    Deacon fmxer

    Deacon fmxer

    Deacon fmxer

    Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide
    Tapatalk won't work anymore.
     
  7. Oct 15, 2012 #7

    DHZ_XR8cing

    DHZ_XR8cing

    DHZ_XR8cing

    Master Spanner Spinner

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    2,973
    Likes Received:
    42
    Location:
    Hunter Valley
    on my fone the advertise and contact us is written over user cp. might be my fone. site looks awesome. well done Nick.
     
  8. Oct 15, 2012 #8

    TomaszBurcon

    TomaszBurcon

    TomaszBurcon

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,402
    Likes Received:
    16
    Location:
    BYRON BAY NSW
    Top left avatar picture on homepage is blank :)
     
  9. Oct 15, 2012 #9

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Tapatalk fixed (I use that all the time too)

    Yeah can see the header is taking 2 lines up. Will get onto that one.

    Just about to get the garage working again as well.
     
  10. Oct 15, 2012 #10

    mini mullisha

    mini mullisha

    mini mullisha

    Miniriders Legend

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    1,897
    Likes Received:
    16
    Location:
    I Live South Of Heaven !!
    just tryed post viv in the vidoes section from y/tube , not sure if it worked or not ??
     
  11. Oct 15, 2012 #11

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Yep worked sweet. :)
     
  12. Oct 15, 2012 #12

    Deacon fmxer

    Deacon fmxer

    Deacon fmxer

    Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide
    For some reason Tapatalk still not working for me. :/
     
  13. Oct 15, 2012 #13

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Yeah not for me either. Working on it now.
     
  14. Oct 15, 2012 #14

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    All fixed. Confirmed and working. :)
     
  15. Oct 15, 2012 #15

    Killpatrickyum

    Killpatrickyum

    Killpatrickyum

    Sinister 50's No 1 Groupie

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    1,570
    Likes Received:
    21
    Location:
    Melbourne, VIC
    yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew =)
     
  16. Oct 15, 2012 #16

    motovert24

    motovert24

    motovert24

    Certified MR Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    2,940
    Likes Received:
    49
    Location:
    melbourne victoria
    Few people's levels have changed ?
    Had 100 now 69?
    Avatar doesn't show on side
     
  17. Oct 15, 2012 #17

    Carlts

    Carlts

    Carlts

    Certified Computer Nerd

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    2,551
    Likes Received:
    46
    Location:
    Brisbane, QLD
    At the homepage, when it shows the name of the user with the last post. The styling changes, some will show a dropdown when hovering over, others are just standard text. Some are inheriting different class attributes
     
  18. Oct 15, 2012 #18

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Ignore for now. User Experience is not working properly.

    Already now about the avatar on the side. That should be fixed tonight.

    Need more info. Not sure what you mean? I hover over the usernames in latest posts and get nothing?
     
  19. Oct 15, 2012 #19

    motorman

    motorman

    motorman

    Admin "The Cougar"

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    6,214
    Likes Received:
    55
    Location:
    Victoria
    Ignore for now. User Experience is not working properly.

    Already now about the avatar on the side. That should be fixed tonight.

    Need more info. Not sure what you mean? I hover over the usernames in latest posts and get nothing?
     
  20. Oct 15, 2012 #20

    Deacon fmxer

    Deacon fmxer

    Deacon fmxer

    Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide
    Yep workin good now. Thanks :)
     

Share This Page



arrow_white